QUERCUS ROBUR `FASTIGIATA KOSTER`

Descriere

QUERCUS ROBUR `FASTIGIATA KOSTER` – Stejar columnar

Stejarul pedunculat este un arbore majestuos, ajungand la inaltimi de peste 25 m, cu o tulpina groasa si usor arcuita si o coroana larga, neregulata cu ramuri puternice. Frunzele au forma sinuat-lobate, neregulat, verde-inchis ce se transforma toamna intr-un galben-auriu. Prezinta o amplitudine ecologica mare si rezistenta la ger, ceea ce il face adecvat pentru zonele verzi pana in zonele submontane. Se poate planta si solitar, in zone deschise, pentru accentuarea inaltimii.

`Fastigiata Koster`- este o varietate ce suporta tunderea pentru a-si mentine forma columnara, fiind o alegere buna pentru amenajarea spatiilor cu caracter clasic.

Informații suplimentare

Diametru (D)

10-12 cm, 12-14 cm, 14-16 cm

Inaltime (H)

250 cm, 300 cm

Livrare

Balot pamant cu plasa sarma, Radacina nuda


Related Products


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/periland/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/periland/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/periland/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/periland/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52